Grafisch ontwerpburo – Van den Bos

A1 Tuinbouwtechniek

Creating optimal
climate for growth

Kwaliteit staat voorop bij A1 Tuinbouwtechniek. Het Westlandse bedrijf bestaat nog geen 10 jaar maar heeft in deze relatief korte tijd een geweldige groei doorgemaakt. Niet alleen is er genoeg ervaring en deskundigheid maar ook zijn ze wereldwijd te vinden op vakbeurzen. A1 Group laat overal ter wereld opdrachtgevers kennis maken met de Westlandse (werk)mentaliteit.

Van den Bos – grafisch ontwerpburo is trots om op vele gebieden ondersteuning te mogen bieden. Het logo en de huisstijl van A1 is gerestyled en daarmee past het beter bij het vooruitstrevende karakter van het bedrijf.

Om potentiële opdrachtgevers een voorstel te kunnen doen dat de professionaliteit van het bedrijf weerspiegeld heeft Van den Bos o.a. een mooie ringband map ontworpen en geleverd. Hierin kan een offerte of rapport inclusief bijpassend voor- en achterblad fris aan de klant worden overhandigd. Uiteraard beschikt A1 ook over een digitaal sjabloon met hetzelfde ontwerp. Gemak dient de mens, in dit geval A1 Tuinbouwtechniek.

A1 Visitekaartjes
A1 Ringband Map Voor Achterblad
A1 Logo Schets