Grafisch ontwerpburo – Van den Bos

CvOZ

De brug tussen onderwijs en zorg

Van den Bos – grafisch ontwerpburo kreeg begin 2021 opdracht het logo van Centrum voor Onderwijs en Zorg subtiel te restylen. Hieruit is naast een sterker logo vooral ook een meer complete bedrijfsidentiteit ontstaan.

Het welzijn van een kind, de ontwikkeling en prestaties op school staan niet los van elkaar. Deze hangen samen en be├»nvloeden elkaar. Dit wordt gesymboliseerd door de verbindingen in het beeldmerk die elkaar overlappen en waardoor helder gekleurde cirkels ontstaan. Deze cirkels staan symbool voor de verschillende soorten ondersteuning dat CvOZ kan bieden.

De cirkels en verbindingen samen vormen een kader dat speciaal is afgestemd op het kind en is tegelijkertijd een centrum van ondersteuning. De kromming en het kleurverloop in de verbindingen maken duidelijk dat een verbinding nooit rechttoe rechtaan is. Het is een proces waarbij voor ieder kind mogelijk meerdere bruggen nodig zijn om tot een oplossing te komen.

De huisstijl is verwerkt in een nieuwe website, corporate drukwerk (visitekaartjes, briefpapier, notitiebloks, presentatiemappen), flyers, poster, diverse icoontjes/emoticons en sign-toepassingen.

vandenbos visitekaartje cvoz
vandenbos logo cvoz
vandenbos poster2 cvoz
vandenbos flyers cvoz
vandenbos icoontjes cvoz
vandenbos presentatiemap cvoz
vandenbos corporate cvoz