Grafisch ontwerpburo – Van den Bos

i4 services

Technische huisstijl

Het logo ontwerp voor i4services is uitgevoerd op basis van belangrijke kernwaardes en eigenschappen van het bedrijf: techniek, projectmanagement en ondersteuning bij MKB+ organisaties (in het bijzonder health care, research & development en vastgoed).

Het beeldmerk is onderscheidend, duidelijk en compact. Wat hierin meespeelt is het gebruik van frisse kleuren en de exposure (herkenbaarheid) op socialmedia platformen.
‘Services’ en ‘technical management & support’ wordt gevangen in één vorm. Zo is techniek te herleiden uit het tandwiel rechts en het support in de halve (ondervangende) ronding links. De twee vormen in één staat voor ‘technical management’. In het beeldmerk is een prettige balans te vinden welke is gebaseerd op hoeken van 30, 60 en 120 graden.
De vloeiende kleurovergang heeft ook een betekenis. Deze begint met groen, wat staat voor het groeiproces aan het begin van ieder project. Uiteindelijk verloopt dit proces naar het blauw rechtsboven waar het een climax bereikt. i4services heeft daarin bijgedragen aan technisch inzicht en optimalisatie binnen het bedrijf of organisatie.

Het gekozen lettertype is strak, duidelijk en zeer uitgebreid. De karakters stralen rust en evenwicht uit en passen daardoor geweldig binnen de technisch-zakelijke sfeer.

i4services-visitekaartjes
I4services Banner
i4services-beeldmerk