Grafisch ontwerpburo – Van den Bos

id, print & web

Id 

Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw website

Op basis van wat u allemaal te bieden heeft maken we een duidelijke menustructuur. Zodat de websitebezoeker snel de informatie kan vinden waar die naar op zoek is. Daarnaast voeren we uw huisstijl door in uw website, zodat optimale herkenning ontstaat. We geven de website de look & feel die past bij uw bedrijf. Door een aantrekkelijke layout, het gebruik van de huisstijlkleuren en kwalitatief goede foto’s creëren we de juiste uitstraling.  

Daarnaast gaat het natuurlijk om de inhoud

We kunnen nog zo’n mooie website voor u maken, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud. Om de zogenaamde content. Levert u de teksten zelf aan? Zorg dan dat de teksten glashelder zijn. Schrijf zoals u praat. Gebruik geen moeilijke worden. Hou de zinnen kort. Schrijf in de tegenwoordige tijd, want dat is lekker actief. En verplaats u in uw klant. ‘What’s in it for me?’ is heel belangrijk. Wat maakt uw bedrijf, product of dienst voor uw klant zo interessant? Vertel waarin uw bedrijf zich onderscheidt. Voeg hier en daar een vleugje humor toe om de sympathie te winnen. En kom overtuigend over, zodat uw klant tot kopen overgaat. Vindt u dit lastig of richt u zich liever op uw core business? Dan kunt u uw teksten ook door een van onze professionele tekstschrijvers laten schrijven of redigeren. 

Deze bedrijven gingen u voor:

Wij zorgen er ook voor dat u hoger scoort in Google

Met SEO-teksten zorgen we dat uw bedrijf veel beter gevonden wordt in Google. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Een zoekmachine scant continu websites op de meest uiteenlopende zaken. Denk bijvoorbeeld aan relevante zoekwoorden zoals uw bedrijfsnaam, product, dienst, branche of vestigingsplaats. Aan woorden die met uw bedrijf, dienst of product te maken hebben, waarop veel gezocht wordt of waarop u gevonden wilt worden. Of aan positionerende kopregels, waardoor meteen duidelijk is wat uw bedrijf zo bijzonder maakt. Daarnaast beoordeelt de zoekmachine hoe veilig de website is en hoe goed hij navigeert. Hoe snel de website werkt. En of de inhoud nuttig genoeg is voor andere gezaghebbende websites om naar te verwijzen. Hoe beter dat allemaal voor elkaar is, hoe hoger u scoort in Google. En hoe meer omzet u realiseert.  

Met een webshop kunnen uw klanten dag en nacht bij u winkelen

Wilt u de verkoop van uw producten een ‘boost’ geven? Dan kunnen wij een webshop voor u bouwen. Daarmee creëert u een extra verkoopkanaal voor uw bestaande en nieuwe klanten. Van de ene op de andere dag bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Uw klanten kunnen op elk gewenst moment uw webwinkel bezoeken en uw producten kopen, zonder dat u personeel hoeft in te zetten. Zo’n webwinkel zorgt dus niet alleen voor extra omzet, maar ook voor meer rendement. 

Wij zorgen dat uw website perfect werkt op een desktop, laptop, mobiel en tablet

Even wat vakjargon. Bij Grafisch Ontwerpburo Van den Bos maken we uw website responsive voor alle devices. In gewoon Nederlands: wij zorgen dat uw website zich automatisch aanpast aan het formaat van het apparaat waarop hij bekeken wordt. Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer om een responsive website heen. Want websites worden steeds vaker geopend met een tablet of mobiele telefoon. Dat geldt helemaal voor de jeugd. En u weet: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. 

Wilt u een website die werkt voor u?

Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden. En uiteraard bent u welkom voor een vrijblijvende kennismaking!

0174 768 003
info@vandenbosontwerp.nl

Vragen-of-advies-bel-app-of-mail-van-den-bos-ontwerp